Parfémy YODEYMA Paris podle věku

Nevíte, jakou vůni si pořídit? Nebo jste muž a chcete vybrat tu nejlepší pro svojí přítelkyni, maminku nebo sestru? V našem článku Vám představíme pár vůní, které si u žen vybojovaly velkou přízeň. Proč? To už se dozvíte v článku.

 

Rozdělení voňavek neberte závazně. Vždy vybírejte podle priorit dané ženy. Každá žena je jiná a to je na nich tak krásné. Do článku jsme se snažili vybrat voňavky, kterou jsou obecně velmi oblíbené, takže výběr jen těžko “pokazíte”. Při čtení si představte danou ženu a její specifika. Pak Vám to půjde mnohem lépe.

 

Pro mladší ženy

Mladá, ale odvážná

Mladé ženy s jasnými prioritami, jdoucí za vytyčeným cílem, to v životě nemají jednoduché. Překonávají předsudky ostatních, lidé je kvůli věku občas podceňují. Jsou dostatečně dobré? Samozřejmě, že ano, tak proč to nepodpořit vůní YODEYMA Cheante? Tato vůně představuje květinovou zahradu plnou luxusu. Stejně jako mladá a odvážná žena je to neobvyklá kombinace. Jemnost a odvaha? My říkáme ano! V prvních momentech ucítíte svěží citrusy a pomerančovník. Následně se rozvinou lány květinových zahrad - pačuli, jasmín, růže, mimóza a vanilka. Tato kombinace je silná, ale zároveň velmi jemná.

Jak voní Sicílie?

Sicílie je krásná, nespoutaná, svěží. Je vhodná pro romantické duše, které hledají lásku i pro drsňačky, které se nebojí ani Italské mafie. YODEYMA Kara je osvěžující jedinečná vůně propojující duši rebelky i snílka. Její dřevité tóny (cedr, ambra, pižmo) vytváří esenci, která okouzlí i tu největší tajnůstkářku. Aby vůně nebyla těžká, jsou zde i představitelé svěžesti - sicilský citron a zelené jablko. A jemnost? Tu objevíte ve formě jasmínu, bílé růže a bambusu. Tyto ingredience z voňavky tvoří ideální kombinaci dravosti a něžnosti. 

Svůdné mládí

Pokud hledáte voňavku pro ženu, která má ráda sport a adrenalin, ale přesto je vždy upravená a sebevědomá, zaměřte se na YODEYMA Acqua Woman. Svěžest ji propůjčuje citron, který je poměrně výrazný. Nebojte se kyselého odéru, sladkost vůni dodává černý rybíz, hruška a jasmín. Co dalšího Vás překvapí? Například máta, jejíž neobvyklé tóny představují léto a dovolenou u moře. Proto je tato voňavka vhodná do teplých dnů - podpoří letní pohodu, sportovní zážitky a adrenalin proudící v žilách. A v zimě? To nenápadně připomene mořskou sůl, písek a nepopsatelné letní zážitky

 

Pro zralé ženy

Cílevědomé ženy podlehnou vůni Black Elixir

Aktivní ženy potřebují vůni, která je bude doplňovat. Svěží vůni, která vyšle nenápadný signál, že tato žena ví, co chce. Jde si za svým a je si vědoma svých kvalit. YODEYMA Black Elixir není těžká vůně, hodí se tedy pro ženy plné energie. Vůně čerstvých hrušek podpořená květem pomerančovníků a růžovým pepřem je zprvu jemná a éterická. Následně se rozvine do lahodných kávových tónů, které voňavce dodávají její “sílu”. Vše je propojeno zázračnou vanilkou a jasmínem. Voňavka bude hnacím motorem každé cílevědomé ženy.

Milovaná tisíci ženami

Pokud hledáte voňavku, která byla několikrát zvolena jako bestseller, nejspíš sáhnete po vůni YODEYMA Celebrity Woman. Složení vůně je nakombinováno natolik dobře, že se stala hitem hned po uvedení na trh. Je vhodná na každý den. S vůní zabodujete při pracovní schůzce i v kanceláři či veřejnosti. Hodí se na pracovní snídani i romantickou večeři. Na co se můžete těšit? Na omamný kosatec zabalený do jasmínu, černého rybízu a medové hrušky. Nakonec vše podtrhnou pralinky, pačuli a vanilka.

Tajemná a uhrančivá

Ženy, které využívají svého šarmu a elegance si zaslouží to nejlepší. Nejen, že si to zaslouží, ony se toho dožadují a hlavně dopřávají. A na tom není nic špatného, naopak. Jejich síla probouzí sílu v ostatních ženách. Svým sebevědomím inspirují mladší dívky i vrstevnice. Jejich konkurentky se trochu zlobí, ale ne moc, protože jim imponuje odvaha, která z nich sálá. Uhrančivé ženy by si vybraly vůni YODEYMA Seduccion. Růže představuje sílu a ženskost. Potřebnou jemnost dodává citron, med a pivoňky. Tajemné tóny poskytne cedrové dřevo a pačuli

 

Výběr správné voňavky může být náročný, proto jsme se snažili sepsat opravdu zajímavé a krásné vůně se kterými zabodujete. Vybírat můžete ze 4 variant - 15 ml /15 ml tester bez krabičky a víčka, 50 ml a 100 ml. Všechny varianty kromě testeru mají luxusní zlaté víčko a elegantní krabičku.

 

 

Autor: Veronika Ztracená v Praze